Transport

KinderKledingWanneer snelheid telt, maken wij vaart. Direct nadat u contact met ons opgenomen hebt gaan we voor u op pad en kunt u van ons voor uw transport een efficiënt maatwerk verwachten. Uw verzending gaat direct vanaf het laadadres naar de eindbestemming zonder tijdverlies en bovendien kunt u via het internet uw transport op de voet volgen.

Hoek Transport biedt u de mogelijkheid om uw zendingen vlot, vertrouwd en schadevrij binnen 24 uur te verzenden in Nederland en België. Het maakt dan ook niet uit wat u wilt verzenden, wij zorgen ervoor dat uw spoedverzending binnen de afgesproken tijd afgeleverd zal worden op de eindbestemming.

12O wagens staan 24 uur, 7 dagen per week gereed voor al uw spoedverzendingen in Nederland en België. Wilt u meer informatie over onze Sneltransport? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Hoek Transport verzorgt met liefde en plezier voor u een koeriersdienst in Nederland en België. Al ruim 25 jaar staan we met de koerierdienst voor onze klanten klaar en weten we als geen ander hoe we een zending het beste en snelste kunnen verzenden. Naast een flexibele, snelle en vriendelijke service kunt u bij ons ook rekenen op de beste prijs. Uiteraard kunnen we voor u ook een zending op maat verzorgen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u Hoek Transport als koerierdienst inschakelen? Kom dan vrijblijvend even bij ons langs, dan bespreken we graag met u alle mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

De koerierdienst van Hoek Transport heeft dag en nacht een koerierwagen voor u klaar staan voor zendingen in Nederland en België. Wij beschikken over gekwalificeerde en ervaren chauffeurs die er voor zullen zorgen dat u zending op tijd en op de juiste bestemming wordt bezorgd. Alle koerierdiensten die door ons worden uitgevoerd kunnen gevolgd worden via het track&trace systeem zo weet u dan precies waar uw zending zich bevindt en wanneer deze afgeleverd zal worden. Ook met deze service krijgt de ontvanger van ons een SMS bericht met het juiste tijdstip waarop de verzending afgeleverd zal worden.