Welkom bij Hoek Transport

KinderkledingHoek Transport is een transportbedrijf gevestigd in Eindhoven met een ruime ervaring in diverse transporten! Met ons wagenpark in Eindhoven verzorgen we transporten naar bestemmingen in Nederland en België. Onze jarenlange ervaring en de uitstekende planning zijn we in staat een snelle en schadevrije levering te garanderen tegen scherpe prijzen.

Hoek Transport is uw ideale partner in logistiek en biedt al ruim 25 jaar de volgende transportservices: Expreszendingen over heel Nederland en België, Sneltransport, Koerierdiensten, Retailer & webshop transport

Wij kunnen altijd een transport voor u regelen tegen een scherpe prijs. Daarom bent u bij Hoek Transport aan het juiste adres!

Hoek Transport verzorgd zendingen die binnen een bepaalde tijd afgeleverd moeten worden Bij deze expresservice kunt u kiezen uit een aantal tijdstippen voor de aflevering. Wanneer u bij ons gebruik maakt van een expreszending kunt u er zeker van zijn dat de zending op het door u gekozen tijdsstip wordt afgeleverd. Wij bezorgen ook aangetekende brieven en zijn een uitstekend alternatief voor DHL, PostNL en Fedex. Daarnaast ligt ons tarief aanzienlijk lager dan bij de concurrentie met bovendien de garantie dat de brief op tijd bezorgd zal worden.

KinderkledingVanuit ons distributiecentrum in Eindhoven verzorgen we dagelijks zendingen via weg- en  luchttransport zodat uw expreszending op het afgesproken tijdstip aan de ontvanger kan worden afgeleverd. Wij bieden u de mogelijkheid een expreszending te boeken tussen 08:00 en 16:00 uur. Deze dienst is ook handig voor webshops die online producten verkopen, op deze manier kunnen de klanten dan kiezen op welk tijdstip zij hun bestelling willen of kunnen ontvangen. De online verkoop van kinderkleding is hier een goed voorbeeld van. Mensen kopen dagelijks op het internet kinderkleding van verschillende merken. Wanneer de betreffende website van kinderkleding dan een expreszending aanbiedt voor de bezorging dan kunnen de klanten zelf het tijdstip kiezen voor de eerst volgende dag om de bestelling te ontvangen en hoeven ze hiervoor niet thuis te blijven zoals dat normaalgesproken wel zou moeten met PostNL.

Daarnaast vliegen we in de avonduren vanuit Eindhoven naar Amsterdam en Brussel. Op deze manier kunnen we er dan voor zorgen dat de zending op tijd wordt afgeleverd op de eindbestemming en bovendien staan vanaf 05:00 uur in de ochtend onze chauffeurs in Nederland en België gereed voor de aflevering van de zendingen. Door onze unieke werkwijze zijn wij in staat expreszendingen aan te bieden in alle delen van Nederland en België. Leveringen vóór 10.00 uur worden door ons probleemloos uitgevoerd en bovendien krijgt de ontvanger 1 uur van tevoren van ons een SMS bericht met de juiste afleveringstijd. Reden temeer dus om voor Hoek Transport te kiezen wanneer u goederen wilt verzenden in Nederland of België.